Gemeubeld appartement te huur Mechelen

Bent u op zoek naar ‘gemeubeld appartement te huur Mechelen’? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren gemeubelde appartementen in Antwerpen en Mechelen die zeer goed te bereiken zijn met de auto of het openbaar vervoer. De appartementen zijn gelegen tegenover het station Mechelen. Zeer goede verbinding naar Antwerpen en Brussel. Klik hier voor meer informatie over Leopold toren!

Brusselse Poort
Dit pand is gelegen aan de Brusselsesteenweg 141 te Mechelen op wandelafstand van het centrum. Zeer vlot bereikbaar per auto en openbaar vervoer. In de nabijheid zijn er scholen, supermarkten ‘spar’ en ‘carrefour’ een bakker, droogkuis, Technopolis, Park Planckendael, het Speelgoedmuseum, de Sint Romboutstoren, een Fitness en Sauna op 100 meter en uiteraard nog veel meer.

Er zijn diverse types appartementen beschikbaar: Studio, Studio + Balkon, Studio + Balkon + Slaaphoek, Duplex + Eén Slaapkamer, Duplex + Balkon + Eén Slaapkamer

Het adres is Brusselsesteenweg 141 – MechelenAflats-gemeubeld-appartement-te-huur-Mechelen

Heeft u interesse in het huren van één van deze appartementen? Klik dan hier voor meer informatie en foto’s!

Wilt u onze Facebook pagina bekijken? Klik hier!

Gemeubeld appartement te huur Mechelen ?

Bent u opzoek naar ‘gemeubeld appartement te huur Mechelen’? Of wilt u meer informatie over beschikbaarheid?

U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier voor onze contactgegevens en neem vrijblijvend contact met ons op!

Ook bieden wij andere appartementen. Klik hier voor het overzicht van onze andere appartementen in Mechelen:

  • Mechelen Garden
  • Brusselse poort
  • Residentie Koning Leopold

Bent u opzoek naar een appartement in Antwerpen? Klik dan hier!