Appartement huren Antwerpen | Aflats

Bent u opzoek naar een ‘appartement huren Antwerpen’? Wij verhuren gemeubelde appartementen (en studio’s) in Antwerpen. U kunt hier terecht voor de korte en lange termijn!

De huur, alle diensten inclusief, gaande van €30,- tot € 53,- per dag. Aflats neemt volledig haar verantwoordelijkheid op voor de bemeubeling en inrichting van de appartementen waardoor u hierover geen zorgen moet maken. Onze appartementen zijn meteen klaar om in te wonen.

Waarom Aflats?

Aflats heeft de beste ligging naar verschillende locaties toe. Het heeft een middel en lange termijn, het is voor ieders budget, het heeft een studio, appartement met één, twee of drie kamers en dan is het ook nog eens de beste prijs en kwaliteit!

Het huren van een bemeubeld appartement is niet alleen goedkoper maar in de meeste gevallen ook comfortabeler dan het verblijf in een Hotel voor een langere periode.

Appartement huren Antwerpen ?

Trendy t’Zuid is een appartement in Antwerpen. Het is een zeer aangename appartement en goed bereikbaar! Dit pand is gelegen in het trendy zuidelijke deel van Antwerpen, vlakbij de romantische kaai en vele leuke restaurants en kunstgalerijen.

Voor meer informatie over Trendy t’Zuid kunt u hier klikken! Hier kunt u afbeeldingen en panorama foto’s bekijken voor een virtuele rondleiding. Dus voor ‘appartement huren Antwerpen’ bent u bij ons op het juiste adres!

Flats in Mechelen

Wij hebben vier appartementen te huur te Mechelen. Ik zal hieronder vertellen welke flats dat zijn.

Residentie Brusselse Poort – Mechelen

Dit pand is gelegen aan de Brusselsesteenweg 141 te Mechelen op wandelafstand van het centrum. Zeer vlot bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Residentie Leopold Toren –  Mechelen

Mooie locatie op wandelafstand van het station te Mechelen. Zeer goede verbinding naar Antwerpen en Brussel. Ook vlotte bus verbindingen!

Residentie King Leopold – Mechelen

Een  appartement met één slaapkamer! Zeer mooie locatie met wandelafstand vanaf het station. Zeker een aanrader, bekijk de panorama’s hier en beeld u maar eens in hoe het zou zijn om hier te wonen!

Appartement-huren-Antwerpen

Residentie Mechelen Garden – Mechelen

Dit pand is gelegen aan de Brusselsesteenweg 205 te Mechelen op wandelafstand van het centrum. In de nabijheid zijn er scholen, supermarkten ‘spar’ en ‘Carrefour’ een bakker en  uiteraard nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie over de appartementen te Mechelen.

Bekijk onze Facebook pagina!