Gemeubeld appartement te huur Antwerpen | Aflats

Bent u op zoek naar ‘gemeubeld appartement te huur Antwerpen’? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren gemeubelde appartementen onder andere in Mechelen die zeer goed te bereiken zijn vanaf Antwerpen. De appartementen zijn gelegen tegenover het station Mechelen.

Onze Residentie Leopold Toren in Mechelen is heel goed te bereiken vanaf Antwerpen. Hieronder volgt alle informatie over deze appartementen.
Residentie Leopold Toren Mechelen Dit is een zeer mooie locatie op wandelafstand van het station te Mechelen en heeft een goede verbinding naar Antwerpen en Brussel. Ook vlotte bus verbindingen en per auto ook goed bereikbaar! Bekijk de panorama’s hieronder en beeldt u zich maar eens in hoe het zou zijn om hier te wonen! Dit zijn gemeubelde appartementen met veel faciliteiten. Klik hier voor de faciliteiten.

Er zijn twee Type flats beschikbaar in Residentie Leopold Toren: – Eén Slaapkamer Appartement + Balkon – Twee Slaapkamer Appartement + Balkon

Het adres is Leopoldstraat 98 te Mechelen.

Wilt u weten wat anderen van dit appartement vinden? “Referentie van Antoinette Vrisekoop Key2: Ik moest voor zakelijk bezoek in Mechelen zijn en ik heb voor twee nachten Leopold Toren in Mechelen geboekt. Het is mij uitstekend bevallen. Het appartement is fris en schoon. De faciliteiten in het appartement zijn uitstekend. Voor een kortstondig bezoek is het altijd belangrijk dat er eetgelegenheden zijn in de buurt en die waren er volop. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Heeft u interesse? Klik dan hier voor meer informatie en foto’s!

Wilt u onze Facebook pagina bekijken? Klik hier!

aflats-appartement-te-huur-antwerpen

Gemeubeld appartement te huur Antwerpen

Opzoek naar ‘gemeubeld appartement te huur Antwerpen’? Wilt u weten of wij een appartement beschikbaar hebben?

Klik hier voor onze contactgegevens en neem vrijblijvend contact met ons op!

Klik hier voor onze andere appartementen in Mechelen:

  • Mechelen Garden
  • Brusselse poort
  • Residentie Koning LeopoldGemeubeld-appartement-te-huur-Antwerpen